Logo_mindre

Bestyrelsen

Formand:
Kaare Hedegaard
Kontakt:
Mail: hedegaardsejlsport@gmail.com
Mobil: +45 22 28 98 98

Kåre startede som ny i sejlerverdenen tilbage i 2018, som sejlerforælder, da hans ældste søn Marius, idag Ilca-sejler, kom og spurgte, om han måtte prøve at sejle optimistjolle. Siden fulgte søster Astrid på nu 12år i optimistjollen, og til sidst er tvillingerne Mathilde og August på 6 år netop startet med at lege i jollen. Kåre har aldrig selv sejlet, men altid nydt at være på og ved vandet. Kåre vil gerne give alle en god oplevelse og hjælpe dem med at finde glæde ved sejlsporten, samt skabe venskaber for livet.

Kasserer
Sigrid Futtrup Havemann
Kontakt:
Mail: sigrid_havemann@hotmail.com
Mobil: +45 60 20 75 85

Sigrid er mor til Erik, der sejler optimistjolle og til Bjørg, der har kastet sin kærlighed på 29’eren. Sigrid har selv sejlet optimist i 1990’erne og sejlede derefter 405’er samt blev træner og holdleder. Hun synes, at det er skønt at være tilbage i optimist-verdenen og kan slet ikke lade være med at hjælpe sejlerne med at trimme sejl, hygge med dem og give solcreme på! Sigrid ønsker at give sejlerne fantastiske oplevelser og minder for livet!

Bestyrelsesmedlemmer

Christian Højland
Kontakt:
Mail: cilh@novonordisk.com
Mobil: +45 30 75 66 37

Christian er far til Johan og Asger, der begge sejler optimistjolle i Hellerup Sejlklub. Han har selv sejlet optimist tilbage i 1990’erne og efterfølgende sejlet 405-jolle, 420- og 470-jolle på ungdomslandshold og landsholdsniveau. Christian føler sig stadig ung og er lejlighedsvist aktiv i 49’er-jollen, når den travle kalender som opti-forælder tillader det. Christian brænder for at udvikle rammerne om optimistklassens sejlere og trænere på en måde, der bidrager til at sikre, at flere unge vil finde vej til fællesskabet i deres lokale sejlklub, og at deres glæde ved sejlsport vil vare hele livet. 

Andreas Aksglæde Stahl
Kontakt:
Mail: andreas@stahl-family.com
Mobil: +45 51 57 80 29

Andreas er far til Silas, der elsker at sejle optimistjolle og til lillebror Isak, som efter et år I optimistjollen konstaterede, at fodbold var bedre at satse på, hvis man vil tjene penge;-) Andreas har selv sejlet optimist i 1990erne efterfulgt af windsurf og bølgesurf, som der stadig bliver tid til nogen gange, når det blæser. Andreas brænder for at være med til at etablere et miljø, hvor der både er plads til at udvikle internationalt dygtige sejlere, men også et miljø hvor venskaberne på tværs af landet og i klubberne er det vigtigste fundament for sejlsporten.   

Troels Pontoppidan Dolleris
Kontakt:
Mail: info@hoejenlystgaard.dk
Mobil: +4540229519 

Troels er far til Asta og Alfred, der begge sejler optimistjolle i FSK -Faaborg Sejlklub.  Han har selv sejlet Optimist, men har primært udlevet sine sejlerdrømme, i kølbådsklassen for ILC40 samt X35. Troels bruger i dag sin fritid, på undervisning i FSK, samt opbakning af sine unger.  Troels brænder for at bakke op om fællesskabet, men hader at få solcreme i øjnene.