Logo_mindre

Regler for oprykning A-B-C

Her kan du læse om regler for opryking  A-B-C.

C-sejlere: En ny optimistsejler er C-sejler indtil sejleren mener sig kvalificeret til at blive B-sejler Eller Indtil C-sejleren jf. følgende rykker op som B-sejler. Oprykning fra C- til B-sejler: En C-sejler bliver straks B-sejler, når han/hun har placeret sig i den bedste tredjedel af stævnets(1) deltagere tre gange. Dvs. hvis der er 30 C-sejlere og sejleren bliver i top 10 i C-feltet, får vedkommende en pind. Efter tre pinde rykker-sejleren op som B-sejler. Sejleren kan også oprykke fra C- til B-sejler, hvis sejleren mener sig kvalificeret til at blive B-sejler. Efter deltagelse i første stævne som B-sejler, skal man fortsætte som B-sejler.

B-sejlere: En B-sejler er en optimistsejler, som ikke længere er C-sejler, og som ikke tidligere har været A-sejler.

Oprykning fra B- til A-sejler: En sejler bliver straks A-sejler, når han/hun som B-sejler har placeret sig i den bedste tredjedel af stævnets(1) deltagere tre gange. Dvs. hvis der er 30 B-sejlere og sejleren bliver i top 10 i B-feltet, får vedkommende en pind. Efter tre pinde rykker-sejleren op som A-sejler. Sejleren kan også oprykke fra B- til A-sejler, hvis sejleren mener sig kvalificeret til at blive A-sejler. Efter deltagelse i første stævne som A-sejler, skal man fortsætte som A-sejler. A-sejlere: En A-sejler er en optimistsejler, som ikke længere er B-sejler. 3.

Deltagelse. A-sejlere kan deltage i alle kapsejladser for A-sejlere. B-sejlere kan deltage i alle kapsejladser for B-sejlere. C-sejlere kan deltage i alle arrangementer for C-sejlere.

(1) Ved stævnets deltagere forstås antallet af sejlere, som figurerer på resultatlisten fra stævnet.