Logo_mindre

Udland

Hvert år tager nogle danske sejlere rundt til store stævner i udlandet. De sidste par år er der afholdt store stævner i bl.a. Tyskland, Holland, Italien og Spanien.

Her er en flok skønne sejlerkids på Next Level camp i Vedbæk, november 2023

Ture til udlandet

Oftest er det forældrene selv, der tager af sted med børnene – enten alene eller i mindre grupper og går sammen om en træner. Andre gange er det klubberne, der arrangerer det hele. Stævner kan bl.a. finde på hjemmesiden www.optiworld.org eller i OCDs kapsejladskalender.

I påsken arrangerer www.sailinggarda.dk hvert år træning i Riva ved Gardasøen. Der bruges ofte trænere, der har tilknytning til de danske klubber og kender sejlerne. Hvert år er der knap 100 danske sejlere, der tager turen til Gardasøen i påske – og det er en fantastisk oplevelse for alle de familier, der er med. 

På udenlandsturene møder sejlerne andre sejlere fra andre kulturer og nationaliteter fra hele verden, hvilket er en stor oplevelse, der skaber åbenhed og forståelse for andre kulturer. 

Normalt er der hvert år store stævner her: Januar: Torrevieja, Spanien Februar: Palamós, Spanien Marts/April: Riva del Garda, Italien Maj: Holland Juni: Goldener i Kiel, Tyskland Oktober: Riva del Garda, Italien December: Palma de Mallorca, Spanien