Logo_mindre

Nyheder

Stævne i Torrevieja 🇪🇸

13 danske sejlere deltog fra d. 24.-28. januar i et stævne i Torrevieja, Spanien med over 400 både fra hele Europa. De første stævnedage var præget af manglende vind, så sejlerne hyggede på havnen med UNO og kortspil, inden de blev sendt på vandet. De to sidste dage var der lidt mere vind, og guld- og sølvfeltet fik sejlet 8 sejladser, mens bronze og pearl fik sejlet 7 sejladser. Bedste dansker blev Freja Vintergaard på en meget flot 26.plads, og 4.bedste pige!

Se resultatliste: 

https://www.torreviejaoptitrophy.com/es/default/races/race-resultsall

 

Grand Prix-vinderne 2023

Så har Dansk Sejlunion fundet årets Grand Prix-vindere. Stort tillykke til de to optimist Grand Prix vindere Hvordan Sejlbåd emoji ser ud på Facebook.

Opti-piger: Freja Vintergaard, Vedbæk Sejlklub

Opti-drenge: Erik Futtrup Havemann, Horsens Sejlklub

De vil blive fejret ved en reception i Fredericia i januar!

DS Ranglisten kan findes her: 
DS Grand Prix Rangliste 2023

10 danskere på Mallorca, dec. 2023

En flok danske sejlere tog i begyndelsen af december til et stævne i Palma. Bedste dansker blev Carl Thrane på plads nr. 21 ud af 318.

Se resultatliste her: https://www.trofeociutatdepalma.com/documentos/documentos/overall25.pdf

Pigelejr, nov. 2023

D. 18.-19. november blev der afholdt en pigelejr i Vedbæk med piger fra hele landet. Der blev sejlet, hygget og talt om de udfordringer, der kan være med sejlads for piger – en herlig weekend 🙂

Next Level, nov. 2023

I første weekend af november var der Next Level lejr for opti-sejlerne – der var også et par stykker med fra Sverige. 

Den græske landstræner, Christos, var i Danmark – og med sit slæng af dygtige trænere havde de sejlerne på vandet i 4 dage. Der blev også hygget på land, og jyderne blev indkvarteret hos de sjællandske sejlere 🙂